dilluns, 29 de novembre del 2010

No és hora de lamentar-se


Avui em dirigeixo a tots els companys/es socialistes: votants, simpatitzants, militants o gent que es considera socialista però que no ens ha votat aquest cop.

Companyes i companys, tots sabem els resultats d’aquestes eleccions, ja sabem que han estat molt negatius per tota l’esquerra en general. Ens veiem immensos en una greu crisi econòmica i hem d’estar a l’alçada del que s’espera de nosaltres. No hem de perdre un segon en lamentacions. Ara ens cal una veritable autocrítica i mirar cap endavant.

L’autocrítica pels socialistes és la presentació d’una alternativa clara i contundent. Cal una alternativa a tot allò que ens ha portat fins aquest punt, cal també una alternativa a un govern que voldrà retallar drets socials allà on pugui.

Companys i companyes, viurem temps difícils i molt durs però ara és quan podem començar de nou i fer del nostre partit una formació de govern a Catalunya d’aquí a uns anys.

Ara cal treballar, sortir al carrer, incloure al màxim número de ciutadans al nostre projecte i tornar a redreçar la via des dels municipis.


Com diu Víctor Jara a Vientos del Pueblo: la estrella de la esperanza continuará siendo nuestra.


Salut, socialisme i república!

Manel Clavijo Losada

1 comentari:

  1. Los ánimos no decaen compañero! Ciu puede haber ganado las elecciones, pero no se lo pondremos fácil desde la oposición. Los grandes avances en materia social de los últimos 7 años no caerán en pozo seco.

    Desde el ámbito municipal y estatal aun seguimos estando en el poder y disponemos de suficiente margen de maniobra como para seguir impulsando el proyecto socialista. No permitiremos ni un retroceso de los derechos sociales.

    Salut, socialisme i república!

    ResponElimina